چگونه یک کامپیوتر را بر روی iPhone یا iPad خود نامعتبر کنیم

لطفاورودیاعضویتپستهای دوستداشتنی
مقاله
چگونه یک کامپیوتر را بر روی iPhone یا iPad خود نامعتبر کنیم

هنگامی که شما برای اولین بار iPhone یا iPad خود را به یک رایانه وصل می کنید، از شما خواسته می شود تا در دستگاه خود اعتماد سازی کنید. این عمل به iTunes و دیگر ابزارهای مدیریتی بر روی رایانه امکان دسترسی به عکس ها، فایل ها، تنظیمات، مخاطبین و سایر اطلاعات را می دهد. آیفون یا آیپد شما این تصمیم و اعتماد را به یاد می آورد و به طور خودکار به این کامپیوتر اعتماد خواهد کرد.

امکان دارد که پس از مدتی ذهنیت شما عوض شود، مثلا شما این اعتماد سازی را در مورد کامپیوتر دوست خود انجام داده اید و حالا قصد دارید تا این کامپیوتر را از لیست کامپیوترهای قابل اعتماد دستگاه خود حذف کنید.

چگونه تمام کامپیوترها را غیرقابل اعتماد کنیم

اپل راهی برای مدیریت لیست رایانه های مورد اعتماد فراهم نکرده است. در عوض، فقط می توانید کل لیست کامپیوترهای مورد اعتماد را با پاک کردن موقعیت مکانی و حریم خصوصی یا تنظیمات شبکه پاک کنید. این عمل ممکن است برای شما خوشایند نباشد، اما قبل از iOS 8 شما مجبور بودید تا آیفون یا iPad خود را کلا تنظیم مجدد کنید.یعنی بازگشت به تنظیمات کارخانه برای غیر قابل اعتماد کردن کامپیوترها! پس حداقل این راهکار بهتر از بازگشت به تنظیمات کارخانه است.

برای انجام این کار، به Settings > General > Reset بر روی iPhone یا iPad خود بروید. گزینه Reset Location & Privacy را لمس کنید.

این تغییرات کلیه تنظیمات دلخواه شما و تنظیمات حریم خصوصی را در حالی که لیست رایانه های مورد اعتماد را نیز پاک می کند ریست می کند.

پس از این، احتمالا می خواهید به Settings > Privacy بروید و تنظیمات مکان و تنظیم حریم خصوصی خود را به مقادیر مورد نظر خود تغییر دهید.

چگونه یک کامپیوتر را بر روی iPhone یا iPad خود نامعتبر کنیم

اگر نمی خواهید تنظیمات مکان و حریم خصوصی خود را پاک کنید، می توانید به جای آن گزینه “Reset Network Settings” را در صفحه Reset لمس کنید. این گزینه تمام تنظیمات شبکه شما را پاک می کند، از جمله پاک کردن کلیه فاکتور های ذخیره شده Wi-Fi شما . به احتمال زیاد تنظیم مجدد تنظیمات حریم خصوصی ساده تر از این است که مجددا تمام مجوزهای Wi-Fi خود را تایپ کنید.

بازگرداندن آی فون یا iPad به تنظیمات کارخانه نیز کامپیوترهای مورد اعتماد را از دستگاه شما پاک می کند.دفعه بعد که آیفون یا iPadتان را به یک رایانه که قبلا مورد اعتماد بوده است وصل کنید، یک بار دیگر از شما خواسته می شود تا گزینه اعتماد به آن را انتخاب کنید.

Reactions

0
0
0
0
0
0
قبلا به این پست واکنش نشان داده شده.

واکنش ها

کسی این مطلب را نپسندید؟

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *